Nederlands 

Rondleidingen

Natuurlijk kunt u zelf een rondgang maken langs de twaalf themakabinetten die binnen ICER zijn opgesteld. Als u een entreebewijs hebt gekocht, wordt uw gezicht ingescand en bij elk kabinet wordt u dan herkend, zodat u de diepere informatie die in dat kabinet ligt opgeborgen kunt ophalen.

U kunt ook een rondleiding aanvragen. Een deskundige gids wijst u op de verborgen weetjes uit de rijke ijzerhistorie of op de verrassende verbindingen met de tentoongestelde beeldende kunst. Ook kan hij of zij u het verband uitleggen met de hedendaagse producten die eveneens in de kabinetten zijn geëtaleerd.
U kunt een rondleiding vooraf reserveren door een mailtje te sturen naar aanvraag@icer.eu

Rondleiding DRU Industriepark
ICER is gevestigd op het DRU Industriepark. Het park bestaat uit zeven fraai gerestaureerde industriële monumenten, waar je je ogen uitkijkt. Het is smullen voor bezoekers die van architectuur, bouwtechniek en vormgeving houden. Er kunnen ook rondleidingen worden verzorgd. ICER is gehuisvest in één van de monumenten. In de andere gebouwen op het Industriepark zijn onder meer de DRU Cultuurfabriek (met bibliotheek, kunstexpo, theater-, muziek- en vergaderzalen), het grand café Het Schaftlokaal, de SSP-hal (evenementen) en een woningbouwcorporatie gevestigd. Daarnaast zijn er in delen van het complex ook woningen gemaakt.
ICER verzorgt graag een rondleiding over het DRU Industriepark. Stuur een mailtje naar aanvraag@icer.eu
 

ICER partners en sponsoren