Nederlands 

Vrijwilligers Vacaturebank


Sinds de Koninklijke opening in mei 2014 ondervinden we een groeiende belangstelling van het publiek, steeds meer mensen,organisaties en bedrijven uit de regio - maar ook buiten de regio en zelfs tot ver over de landsgrenzen - weten ons te vinden.
 
ICER innovatiecentrum wordt grotendeels gerund door vrijwilligers, die met veel passie onze bezoekers ontvangen en begeleiden. Zie ook de lovende woorden in het gastenboek!
Ben je toevallig ook nog meertalig – Duits, Engels of  misschien zelfs Spaans - dan zul je jouw vaardigheden regelmatig moeten inzetten.
 
Wil je een deel van je beschikbare tijd besteden aan ons mooie innovatiecentrum, een van de parels van de Achterhoek, kijk dan eens in onze vacatures en/of neem contact op met ICER, tel. 0315-820820 en vraag naar Toon van de Wetering
of mail rechtstreeks naar t.vandewetering@icer.eu

ERVAREN FABLAB MEDEWERKER
We zoeken een ervaren fablab medewerker, die verstand heeft van 3D printen, ervaring heeft met de programma’s Tinkercad en SolidWorks en ook kan ondersteunen in het onderhoud van de apparatuur. Heb jij al kennis van 3D ontwerpen en printers, of ben je in staat die kennis snel eigen te maken en vind je het leuk om aan het (vooral) jonge publiek ondersteuning te verlenen bij het werken met 3D teken en printtechnieken? ICER zoekt nog “medewerkers” tijdens de "Open inloop" van het ICER Fablab op vrijdagmiddag en zaterdagmiddag (beide van 13.00u tot 17.00u).

GASTVROUWEN EN –HEREN
Vooral in de weekenden, maar liefst op een vaste ochtend of middag (maandag gesloten). Heb je kennis van ijzer in al zijn facetten of wil je dat bij ons snel leren, dan zou je wel eens geknipt kunnen zijn voor dit vak. Je bent representatief en respecteert de wensen van onze gasten - èn je vertelt graag over ijzer en techniek. Jouw missie is geslaagd als bezoekers een leuk stukje in het gastenboek achterlaten en als een ICER ambassadeur zorgen voor nog meer bezoek.

INTERIEURVERZORGERS
Ook bij ons moeten de ruimten en het sanitair schoon blijven. Als je van poetsen houdt ben je meer dan welkom. Jouw bijdrage zorgt ervoor dat de ICER bezoekers met plezier terugkijken op hun bezoek en zowel zelf als met vrienden en bekenden nog eens komen genieten van al hetgeen ICER te bieden heeft.

RECEPTIONISTEN
Vooral in de weekenden, maar liefst op een vaste ochtend of middag (maandag gesloten). Ontvang je onze bezoekers met een stralende lach, ben je representatief en vul je de gastenwensen professioneel in? Dan kun je direct bij ons aan de slag. Hou er rekening mee dat er ook wat eenvoudig administratief (computer)werk aan vastzit.

ICER partners en sponsoren