Nederlands 

Vrijwilligers Vacaturebank


Sinds de Koninklijke opening in mei 2014 ondervinden we een groeiende belangstelling van het publiek, steeds meer mensen,organisaties en bedrijven uit de regio - maar ook buiten de regio en zelfs tot ver over de landsgrenzen - weten ons te vinden.
 
Het CIVON innovatiecentrum wordt grotendeels gerund door vrijwilligers, die met veel passie onze bezoekers ontvangen en begeleiden. Zie ook de lovende woorden in het gastenboek!
Ben je toevallig ook nog meertalig – Duits, Engels of  misschien zelfs Spaans - dan zul je jouw vaardigheden regelmatig moeten inzetten.
 
Wil je een deel van je beschikbare tijd besteden aan ons mooie innovatiecentrum, een van de parels van de Achterhoek, kijk dan eens in onze vacatures en/of neem contact op met het CIVON innovatiecentrum, tel. 0315-820820 en vraag naar Toon van de Wetering
of mail rechtstreeks naar t.vandewetering@icer.eu

GASTVROUWEN EN –HEREN
Maar liefst op een vaste ochtend of middag. Heb je kennis van ijzer in al zijn facetten of wil je dat bij ons snel leren, dan zou je wel eens geknipt kunnen zijn voor dit vak. Je bent representatief en respecteert de wensen van onze gasten - èn je vertelt graag over ijzer en techniek. Jouw missie is geslaagd als bezoekers een leuk stukje in het gastenboek achterlaten en als een ICER ambassadeur zorgen voor nog meer bezoek.

INTERIEURVERZORGERS
Ook bij ons moeten de ruimten en het sanitair schoon blijven. Als je van poetsen houdt ben je meer dan welkom. Jouw bijdrage zorgt ervoor dat de CIVON innovatiecentrum bezoekers met plezier terugkijken op hun bezoek en zowel zelf als met vrienden en bekenden nog eens komen genieten van al hetgeen CIVON innovatiecentrum te bieden heeft.

RECEPTIONISTEN
Het liefst op een vaste ochtend of middag. Ontvang je onze bezoekers met een stralende lach, ben je representatief en vul je de gastenwensen professioneel in? Dan kun je direct bij ons aan de slag. Hou er rekening mee dat er ook wat eenvoudig administratief (computer)werk aan vastzit.

ICER partners en sponsoren