Nederlands 

ICER

een dag vol innovatie

 

De brochure van het DRU Industriepark is uit! Hierin staan de vele en gevarieerde publieksactiviteiten vermeld die tussen mei en oktober 2017 op het park te beleven zijn. De meertalige brochure is onder andere verkrijgbaar bij toeristische plekken in de regio en bij de informatiebalie op het DRU Industriepark (Hutteweg 24). Blader hier online door de brochure van DRU Industriepark. Wilt u meer weten over DRU Industriepark? Ga naar de website www.dru-industriepark.nl Hier kunt u zich ook aanmelden voor de nieuwsbrief.

 

Voor meer informatie zie onder Actueel of Agenda

Het idee voor de oprichting van een beleef- en kennisplek als ICER is ontstaan vanuit de provinciale en lokale overheid, industriële bedrijven, onderwijsinstellingen, kunstenaarscollectief BREEKijzer en het Nederlands IJzermuseum samen. ICER verwijst dan ook naar de vier belangrijke partijen die ICER hebben samengebracht; industrie, cultuur, educatie, recreatie. Tegelijkertijd verwijst ICER ook naar 'iezer', dat ijzer betekent in de streektaal van de Achterhoek. ICER is ook uit te spreken voor de internationale gasten.
 

Bezoek ICER

Agenda

Actueel

Ben jij op zoek naar een stage, afstudeeropdracht of startersfunctie?
Reserveer vandaag nog jouw ticket voor de Talententuin en kom op 24 november 2017 in contact met mooie bedrijven uit de Achterhoek!

Reserveer jouw gratis ticket via:
https://visitors.cngrs.com/Talententuin2017/register.aspx

Wanneer?
24-11-2017 om 12:00 uur tot 17:00 uur

Waar?
Hutteweg 32

Website
Klik hier

Wat is er nog meer te doen?

ICER partners en sponsoren