login 

Kijken

ICER is gevestigd in een monumentaal fabriekspand op het DRU Industriepark in Ulft, midden in het centrum van de Achterhoekse maakindustrie. In het pand, maar zeker ook daarbuiten, is van alles te zien.

Lees meer

Maken

ICER is een doe-museum. Je kunt er je eigen ontwerpen uitvoeren op de 3D-printer, een beeld of voorwerp in keramiek bakken, een sieraad smeden of je smerig maken in de handvormerij, zoals vroeger in de DRU-fabriek gebeurde. 

Lees meer

Leren

We vinden het leuk om leervragen te beantwoorden. Bestook ons met vragen voor je werkstuk. Of stel op school voor om op schoolreisje naar Ulft te gaan. Je hebt er de dag van je leven. Lekker prutsen met schroevendraaier en apparaat en klungelen aan een zelf gesmeed sieraad. Ondertussen steek je heel wat op over metaal en techniek.

Lees meer

Beleven

Een dagje Ulft is sinds ICER een belevenis. Vergaap je aan de industriële architectuur van het DRU-complex. Maak het leukste teamuitje sinds jaren mee in ICER met leuke workshops rond smeden of schilderen. En wees getuige van de herleefde historie van het werken in de DRU-fabriek, in onze spectaculaire multimediashow. 

Lees meer

Agenda: 17-09-2014 17:31
: 17-09-2014 17:31
:

Lees meer
Copyright 2014 by ICER Innovatiecentrum   -   Created by